Találd meg álmaid esküvői ruháját Pécs vagy Szekszárdi szalonunkban!

Különleges élmény, egy különleges alkalomra

   Az esküvő előtt 6-8 hónappal már érdemes felkeresni 1-2 esküvői szalont, hogy lásd, az általad elképzeld menyasszonyi ruha tényleg olyan fantasztikusan áll rajtad, ahogy elképzelted. Ha nincs elképzelésed, és nem tetszik magadon az elképzelt ruha ne aggódj, azért vagyunk, hogy megtaláljuk azt a fazont, azt a stílust , ami a legelőnyösebb számodra.

– Több árkategóriában találsz nálunk ruhát, fontosnak tartjuk, hogy minden menyasszony megtalálja álmai ruháját.
Kölcsönzési díj: 69.000,- Ft-tól 299.000,- Ft-ig
Vásárlási ár : 249.000.- Ft-tól 429.000,- Ft-ig.
Szalonunkban folyamatosan elérhetőek kedvezményes áron megvásárolható ruhák!

Időpont foglalás
  Amíg szalonunkban próbálgatjuk a menyasszonyi ruhákat, csak Veled szeretnénk foglalkozni. 1-1 1/2  óra szükséges, hogy megtaláljuk a Hozzád legjobban passzoló ruhát, hogy életed egyik legszebb napján elbűvölhesd szeretteidet. Mi is készülünk az általad adott információk alapján a ruhapróbádra,.

Kísérő
  A hozzád legközelebb álló max. 2-3 kísérőt válassz, akiknek a véleménye  fontos számodra.

Cipő, fehérnemű
   Cipőt nem szükséges hoznod a ruhapróbára, ezt egy dobogóval oldjuk meg. Lehetőleg test színű fehérneműt viselj. Szívesen vesszük, ha nincs rajtad smink.

Esküvői helyszín, szertartás, párod elképzelése a ruhádról, mind fontos információ részünkre, hogy nemcsak a személyiségedhez, hanem a helyszínhez, az esemény hangulatához igazodó menyasszonyi ruhát találjuk meg számodra.

Megtaláltad álmaid ruháját szalonjainkba?
Dönts el, hogy kölcsönöznéd vagy inkább megvásárolnád  álmaid ruháját. Új ruha rendelési indeje 3-4 hónap.
Szerződést írunk, melyben rögzítjük méreteidet, próba időpontját, akkora már természetesen kell a cipőd is.Csak az utolsó pillanatban igazítunk a méretedre, bármilyen módon is változik alakod.
Foglalási díjat kérünk, kölcsönzött ruha esetén a kölcsönzési díj 20 %-át, új ruha rendelésekor a vételár 50 %-át.

Kellékekkel is készülünk.
Eldöntötted a frizurád?  Megnézzük milyen hajdísz illik a legjobban hozzá, kiválasztjuk a  különböző hosszuságú, díszítésű fátylak közül ami a legjobban passzol a ruhádhoz, az esküvőd stílusához. Bolerók, kabátkák, stólák között is válogathatunk az évszaknak megfelelően.

Esküvői ruhádat 2-3 nappal a nagy esemény előtt viheted el. Szeretjük, ha személyesen jössz érte, ilyenkor még egy utolsó ellenőr.zés, ellátjuk tanácsokkal az öltöztetődet, hogyan tud profi módon segíteni.

Menyasszonyi ruhádat  tisztítva, vasalva, felvételre készen adjuk át, egy nem átlátszó ruhazsákban, ezért a szállításban már a párod is segítségedre lehet.

– Csodás esküvőt kívánunk!!!

Foglalj időpontot!

Nyitvatartás

Foglalj időpontot!

Nyitvatartás